top of page
  • Obrázek autoraPineTree

Srima, pláže ve Střední Dalmácii, které mají co nabídnout

Aktualizováno: 23. 1.

Pokud jméno obce Srima slyšíte poprvé, není se čemu divit. Srima je totiž poklidné městečko, nedaleko historického vělkého města Šibenik.

Srima je součástí jedinečného trojměstí Srima-Vodice-Tribunj. Už jen to samo o sobě představuje velmi mnoho možností, jak zde trávit svůj volný čas a nemusíte ani sedat do auta, ze Srimy jezdí totiž vláček na kolech :)


Srimu, a dokonce i v Vodice, lemují pestré pláže, od oblázkových a barevných po štěrkové a přírodně kamenité. Ve Vodicích a v Tribunji můžete objevit i betonové pláže. V okolí Srimy jsou i psí pláže, tedy ideální pro vaše chlupaté mazlíčky.

Nicméně, všechny tyto pláže nesou svou vlastní jedinečnou krásu, a vy si tak můžete vybrat tu, která vám nejvíce vyhovuje.

U našich apartmánů ve Srimě se můžete těšit na pláž s oblázko-štěrkovým břehem, obklopeným množstvím stromů a kamennou zdí, která slouží mnohým jako příjemné odpočívadlo :)

Celkově je pobřeží ve Srimě bohaté na stromy, a tam, kde je jejich stín nedostatečný, můžete většinou najít slámový slunečník. Stínu je tedy dostatek téměř všude.

V níže přiložené galerii najdete několik fotografií pobřeží ve Srimě, včetně centra Srimy a malé mariny - i když se tam pravděpodobně nebudete koupat, má to své kouzlo, a jistě se tudy projdete.

Na závěr galerie narazíte na pár vzácných fotografií, když u nás sněžilo :)




I když jsme spíše ti, co si pláž užíváme než ji fotíme, podařilo se nám najít několik záběrů. Většina našich vzpomínek se tvoří v pohybu, ale něco jsme pro vás přeci jen zachytili. Doufáme, že tyto snímky dokážou přiblížit atmosféru naší oblíbené pláže. 🌞🏖️



Pokud vás zajímá, kam se projít ze Srimy pěšky, dojet na kole-bruslích, nebo na kayaku-paddleboardu, či lodní autobusovou dopravou, nebo snad autem, tak mrkněte na popis lokality ZDE.

Můžete se určitě v budoucnu těšit i na další články, ale určitě nám klidně napiště a my vám rádi poradíme :)

1 187 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Tribunj

bottom of page